Избрана Производи

  • {

за нас

Xuzhou Purun архитектонски структура на просторот копродукции, Ltd е прва класа претпријатие квалификација на челична конструкција во 1995. Во јули 2002 година, го донесе сертификација на благајнички / T1900l: 2000 стандардот за систем за квалитет. Во ноември 2005 година, компанијата го зголеми својот капитал и прошири своето производство скала. Регистриран капитал се зголеми на 16,3 милиони долари, со вистински инвестиција од 30 милиони јуани. Постојат 65 општини на ново купени земјиште, 20.000 квадратни метри на новоизградената фабрика згради, три нови производствени линии и 48 нови капацитети. По завршувањето на новата фабрика, капацитет на производство на компанијата е значително подобрена.

апликации

Контактирајте со нас сега. 100% задоволство на клиентите загарантирана

Билтен
WhatsApp Онлајн Chat!